Kryssning

Som ni flesta kanske vet om så var ju alla Turtles förutom Raphael precis på en 40 timmars kryss till Tallin och det blev en blandad upplevelse. Båten lämnade hamnen runt 6 tiden på söndags kvällen och det blev 2 snabba bira innan vi gick lösa inne i taxfreen.
Big D som alltid ska vara värst köpte den fetaste Jäger flaskan jag sett där man säkert hade fått i ett 50 tal pungråttor om man nu ville det..
Det bar av ner till hytten där drickandet satt igång med en väldig fart och det tog inte lång tid innan hela båten visste var våran hytt låg om man säger så.. Kvällen försvann väldigt fort och helt plötsligt var vi i tallin.
Första morgonen mådde man ganska bra så jag började morgonen med några glas Jäger redbull.
Ingen var i form att gå av båten så vi höll oss i sängen tills badet öppnade där vi sen tog några bira och snackade skit i ångbastun och allt var frid och fröjd tills idioten kom in och började skrika på någon stackars gubbe som satt i ena hörnan, Asså seriöst iddi du måste se över dina agri problem SÖK HJÄLP!

Andra Kvällen började lite små segt men efter 4-5 bira var vi i full gång och stämningen var på topp eftersom både Big D och Miche fick gratis drinkar av någon pajjas efter ett litet hot. Bra jobbat måste jag säga HAHA
Även denna kvällen gick väldigt fort och helt plötsligt var klockan 4 och vi tänkte gå ner till hytten och kröka lite men där hade en anonym pajjas dragit hem en brud men jag trodde fan att det var en hel jävla fisk&ägg buffe så som det luktade där nere, Hoppas du skicka henne på sanering när du var klar FYFAN!!

Aja nyårsafton imorgon kmr bli grymt, Blir Turtle crew och lite brudar kan inte bli bättre PEACE


mycket törstiga grabbar tydligen?

gårdagens utgång blev mest chill soft och skitsnack hela crewet var samlat och de var minst sagt en händelserik kväll! okänd medlem började smeka grannen vid bordet efetr ca 20 minuter trots att hon såg mycket sammanbiten ut!! senare på kvällen joinade winis och johanna och  bjöd på bira också creddd till dom :D raphe var jävligt snabb på att försöka winis under bordet men de hela urartade med shottbrickor osv och slutade med att de var jag och raphe som satt dyngraka och försökte hålla minen. leo var väldigt tyst mot slutet så antar att han fått i sig de som behövdes.


 okända medlemmar försökte på en dubbel haha och om de lyckades finns tydligen filmmaterial som måste ses mycket credd där. de fyra gröna har haft många hårda helger nu som verkligen varit framgångsrika. förstår ine riktigt vad som hänt 4 ungkarlar i sina bättre dagar ?!?!?!? får väl ta och skriva en egen variant av the game snart om de här fortsätter kryssning nu nästa vågar inte ens tänka på händelserna mycke bira blir de iallfall resten brukar lösa sig. ska dock hålla långa avstånd från emilk i poolen. peace out god nyår! big d.

törstiga grabbar

tiden räcker inte till för att få ner alla händelser och tankar ! torsdagen fyllde morsan år sen blev de utgång , ensam krigare men stoppade de donatello? inte en chans begav mig mot stan för att möta upp 2 välkända brudar sen kom de bara fler och fler tjejer så jag visste fan int evart jag skulle ta vägen där ett tag. hittade även en liten propp som bjöd på skumpa och introducera sig för sina bratt kompisar . jag har ju helt klart håret för att passa in men fan inte personligheten. sen gick de bara utför  gick i slint med vakten tidigt på kvälllen och de fick man betala för senare. han fick nog vid halv två och bestämde sig för att jag var för stökig. svepte min bira satte glaset i hans kavajficka och tackade för mig. men kvällen va långt ifrån slut bara för man blir utkastad finns de ändå brudar utanför. En liten flicka nappade direkt och jag gav henne smeknamnet vattenfallet raphe är nu inte ensam om sina äventyr dock gjorde jag mitt lite mer centralt, lite finare, lite bättre. min brud sprang inte efter heller! utgång idag igen sen är de kryssning imorrn undra vad kvällen bjuder på kommer säkert bli smaskigt hela crewet ska ut kan ju bara sluta på ett sättt. PUSSS D

Söta kassörer

Precis kommit hem efter en effektiv dag med Raphael och tar nu en god god drink. MUMS
Dagen började finfint efter en gudomlig frukost på sägen av Britt-marie FÖFAN 10p där!!
Efter en godkänd liten shopp runda me Raffe mötte vi upp resterande Turtle medlemmar och de blev en vända till sumpan där lite bira och sprit skulle inhandlas..
Nu blire en fet dusch sen blire en krogrunda @ the stada .


PIZZ - LEO


ps.  de värsta är att din morsa heter britt marie HAHAHAHAHAHAHAH // donatello.

julafton i jakan?

grymt skön julafton må jag säga med bastu bira och singstar, inte direkt en vanlig men dock jävligt rolig julafton! fick brutal stryk av alla i singstar,  är alla sångfåglar i min släkt lr vare jag som hade druckit lite mer än resten av gängeT? halv ett drog jag med bussen och skulle ta några öl men de slutade med att jag landade på mp på julafton ;O  väl i kön träffar man på alldelles för mycke väldkända ansikten, firar inga en normal jul hemma med släkten lr ? inne väntade hela fakking turtlecrew som suttitt där alltför länge såg de ut som. fittkön ut förstörde hela jävla kvällen enligt mig grymt segt . kön  var inte så dum för leo hörde ja när de var någon liten flicka som var väldigt kelsjuk? miche låg på bussperongen och körde "synd om mig" ragg taktiken den verkade gå hem helt sjukt!  dock hade tjejen grova problem att få in rätt namn på mobilen. leo försvann tydligen hem till någon liten jävel igen i viksjö trakterna. min morgon var skön men enligt raphe var leos bra mycke skönare ? leo verkar ha en svaghet för krogen lr är de bara allmänt grymma damer i jakan trakterna ? enligt mig och raphe är de helt klart 2-0 till krogen inge vinst där inte leOOOO!  en av medlemmarna hade tydligen vart och rotat i kärleksgrottan på nån yngre brunnett,  10 minuter senare hälsade på hela leos släkt fakkin lovin it. bra julafton indeed. 



den söte - donatello.

not a regular ski trip in sweden.

helt sjuk jävla fakking resa hämtade ut en bil på statoil 08.00 lördag morgon dyngrak men vad gör de man kan ju inte neka big d. fnittrade mig igenom själva genomgången  av bilen och brummade iväg med 1.7 i promille. efter bilresan gick de som de gjorde.  hela ligan snittade väl promillehalten på cirka 3.8 varje kväll miche som låg långt över 4 på sin 20årsdag lyckades också somna i ångbastun. bristen på kvinnligt sällskap resulterade i lite väl bögiga händelser men dock jävligt roliga. den ohotade vinnaren av störst bush var iallfall raphe. den omtalade pungen var väldigt mycke ute i de fria denna helgen sjukt bra samtalsämne förövrigt.

skidåkningen blev sisådär mycket stängda backar resulterade i lite enformig åkning men de kompenserade de variations rika drinkarna på afterskin. vi lyckades också få en drink döpt efter oss (green devil) liten vass drink med 8cl sprit. lOlla med nya skidor var ingen besvikelse i backen och höll takten med resten av crewet dock inte lika bra på att svepa bira!

hemvägen 40mil bakis ingen hit alls.

julafton imorgon ska spenderas med släkten blir säkert en lång dag men kan bli najs. enligt rykten ska mycket folk valfärda till mp sorgligt tamefan.  nästa resa kryssning till tallin 28-30 kommer antagligen bli grymt svinigt. emilk va sägeru dela på en minthu sen kan ju vad som helst hända i poolen? hahaha underbar.


Nuläget

Vi har blivit våldtagna. Igen... Denna gången är det illa, riktigt illa. Cholkladtomten som gjorde detta mot oss ska straffas och det med döden. Ditt äckliga svin.

Kan berätta att vi har det bra. Mycket gröna pungar, många öl och lite för lite brudar. Vi hörs när vi kommer hem.

/Turtlecrew

Be Right Back

Yes nu är det nära. Klockan står på 07.00 för att jag och en förmodligen fortfarande full Don ska hämta ut hyrbilen på statoil som ska ta oss till dom lite mer kyliga breddgraderna. Kläppen är det som står på kartan där vi kommer att göra liftarna osäkra fram till den 23e december. Jag vet att ni kommer att sakna oss men vi kommer tillbaka, ge inte upp på oss! Lovar att det kommer ut bra mycket sjuka bilder så håll koll. Har varit nere i turtlegaraget med Leo såhär på kvällskvisten och vallat skalen. Det kommer gå fort kan jag lova.

Tänkte även passa på att påminna er om våran tävling. Många fina bidrag har kommit in men vi vill ha flera. Vi kommer att dra vinnaren på kvällen den 23e december så än finns det tid kvar. Kom igen nu, var inte blyga.

Stay Green - Raphael

Living the dream

Hej alla våra älskade läsare! Vill bara passa på och tacka för allt stöd ni ger oss och det är så kul att så många håller sig uppdaterade om de senaste turtle nyheterna genom våran söta lilla sida!
Sitter här och vilar lite smått mitt i packningen inför kläppen och måste säga att de börjar ta sig, Spriten är med, Ölen är med och brädan är med.. Bara en toppluva som saknas nu sen bär de av på nya spännande äventyr!
Både jag (Leo) och "Big" D har varsin firmafest imorrn och känns inte som att man är speciellt sugen på den fyfan! Får väll bjuda upp chefen på en vals så kanske de börjar hända grejjer fast är ju fortfarande lite sårad efter hans påhopp på kryssningen senast då han hånade mitt sätt att ragga babes?! Har ju lärt mig av mästaren så vad kan gå fel?! Napp blev det ju så tror bara han är avis!

Nej nu blir det ett patetiskt försök till gym med lille miche och raffe får se hur de går ..

♣ PIZ LEO ♣


Mardröm?

Någonting hemsk har hänt mig. Något riktigt hemskt. Det är inte ens troligt att någonting så hemskt ska kunna hända just mig? Shit happens when you party naken är ju ett ganska välkännt ordspråk bland 17åriga blondiner som stannar i utvecklingen runt 14års åldern. Man kan verkligen säga att det stämmer in här. VEM FAN hade trott att JAG Raphael skulle få potensproblem? Okej om det varit någon annan av oss turtles. Miche lixom, frågar man om han fick ligga så är det samma visa varje gång. "Neeee jag fick inte upp den" dock inte så konstigt om man kollar på kvaliten på dina brudar, om man nu får kalla dom för brudar. Leo bra mycke stabilare än Miche men fortfarande så händer det lite då å då. Det var ju jag och Don som var dom osänkbara. Nu är det bara du kvar Don. Stay hard!

En mjuk - Raphael

Hangovers are kind of relaxing

Onsdag kvällen har anlänt. Sitter och nöter skid/snowboard filmer till tusen. Är tokigt bus-sugen på Helgen som innebär Premiär för skidsäsongen 08/09 som kmr bli grym känner det på mig! Turtle Crew + iddi inleder med en mjukstart @ kläppen i min Feta Turtle buss!! De kmr bli mycket drickande med ångbastu och bubbelpool.. Blir intressant vem som ska köra hem på Tisdags morgonen, Rycktas om en bakis small D :)
Raffe har lovat att ha med kameran så bilder och kanske någon mysig film kmr upp på sidan de kan ja lova!

Såft nu ska ja ta en kopp te och bränna upp mina fina handukar jag fick som julklapp av firman idag.. FATTIGT!!

Smell you laterrrr


*När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd*

lilllördag

dålig jävla update från samtliga vart en hård vecka med mycket sömn och jobb. gick lös på en skanska kille idag på jobbet självklart gick jag som segrare ur diskussionen när han insåg att hans påhopp bara var för han var morgongrinig.. (frugan hade väl inte släppt till på ett tag men de vågade jag inte säga hihih:) 

var på kontoret idag och tog emot min julklapp  från företaget  fan en julkorg som antagligen kan försörja 20 barn i somalia i flera veckor varav en jävla lax på 1.8kg HAHAHAH helt stört dock alkoholfri glögg som enda minus. fanns väl 7 olika köttstycken och korvar sen ostar och sylt tjohej . brutalt skönt 2 dagar kvar sen firmafest sen semester 2 veckor som ska spenderas på bästa möjliga sätt kläppen lördag fakkin lovin it, blir dock tungt och hämta ut en hyrbill 08.00 när man är full/bakis ?? men de löser sig alltid!! ska börja jobba på samma ställe som leo lär ju bli bråk mellan firmorna vet ju lätt vilka som vinner efter dagens historier från finnarna, 2 har suttit av 1år för våld mot tjänsteman, historien löd "jakko vs svensk polis 1-0 finland! jakkoo vs 4 poliser 1-1 :( HAHAHAH sjuk snubbe.. ska julhandla nu miche aka vaktmästarn hur mår du 20 snart och vaktmästare inte dåligt fan.

PIZZZZZ- donatello.

skön helg

besökarantalet har sjunkit under helgen ungefär lika grovt som oss . riktigt dåliga raggningsrepliker och skämt hela helgen helt stört att raphe fixade hem 3 skooterbrudar igår kväll från krogen. enligt rykten så var miche på villovägar i solna igår ? en sur annelie ringer vid halv fem och undrar varför jag låst ute miche? då siter jag aprak på min trapp och klappar min katt och dricker vatten och undrar vafn de är frågan om . de löstes tydligen 15 minuter senare då 2 negrer droppade av honom vid tennisvägen 84 och krävde 400kr lite rädd men sjklart stark miche kör en spring nota mot 2 vassa negrer i lördags natten mycket vågat men gick sjklart ut med vinst  mycket credd där. krogrundan var förövrigt helt okey förutom den lilla incidenten som skedde runt klockan 2 då vakten tyckte jag (big D) var för högljudd och stökig enligt mig hade jag aldrig mått bättre som precis fått i mig en whiskey och skulle beställa en ny runda. men men lika bra så man kom hem i hyffsad tid... några andra sköna händelser undergårdagen var ju emilk som hutzla som aldrig för way to go huztler. :D

fredagen no comments fyra grabbar dämpad belysning mycke täcken no fucking comment.

donatello.

birthday och thursday

idag fyller raphe 19år  så vi ska fira så gått de går undra vad han får kanske smyga in handen mellan annas lår eller så får han hämtas på bår! troligtvis de sistnämnda HEHEHEHEHE GRATTIISS!

imorgon blir de nog softa som fan asså om inte raphe får för sig att styra nåt vill vara fit for fight för utgång vet inte hur resten av gänget hade tänkt sig kan ändras mycke möjligt men skulle vara najs med en vit fredag för en gångs skull. fast snacket börjar ju gå om afterwork bira som vanligt klarar man stå emot den blir ofta 6 afterwork bira sen går de bara utför.. raphe fyllde 19 idag som sagt grymt snart lika mycke som leonardos penis är lång! de har kommit till mitt förfogande att vi kanske har fått händerna på en fyra mitt i jakan fan sjukt najs asså 3 grabbar som ska göra förorten värre och grymt nära pg NAJSSS! antar att raphe hade en bra natt hos anna ? kan ju inte vart värre än natten innan 18årsdagen som firades med en 57årig bibliotekarie från jakobsbergskolan fan avsmaken efter de går fan inte och duscha bort, tragiskt fan. update från veckan ? sega mornar långa dagar tunga arbetsuppgifter korta raster men jag klagar inte med tanke på att min lön är som två sirpa kärring städare på silja line ! living the dream living the dream....
inget mer händer denna afton ska kolla prison break och olla miche sen duna in capisch?!


svullen - donatello

Tävling!

Nyss hemkommen från work och snart bär det av till skogarna för mitt/mina födelsedagsknull. Yepp du hörde rätt, imorn är det födelsedag. Fyller tråkiga 19 år men det ska ändå firas så helgen kan bli legendarisk! Ni som glömmer bort att gratta mig imorn kan ju slänga er i väggen. Förvänta er inte att jag tänker prata med er sen.

Tänkte för övrigt starta en tävling. Den riktar sig till alla våra kvinnliga läsare (jag vet att ni är en hel del). Såhär i juletider brukar man skicka julkort till nära och kära. Det ska även ni göra till oss turtles. Röda underkläder och tomteluva är det som gäller. Vi kommer att utse en vinnare på julafton och priset är en dejt med valfri turtle, vinstskatt iform av att du får betala mat och diverse aktiviteter på dejten tillkommer (vi är ju inte direkt rika). Så dra på er era hetaste underkläder nu och skicka in bilderna till [email protected]. Ämne: Julkort. Vinnaren kommer även att publiceras på bloggen, självklart anonymt. Lycka till.

/Raphael

pensionen är inte nära.

vart för trött för att skriva jobb / träna tar all energi sen sover man fan fast man är vaken känns de som. som ohotad biff på tronen är jag långt ifrån rädd att några av de magra ska gå om såg inte bra ut i bilen igår iallfall då jag kände mig flera divisioner bättre än er. kom tillbaks när någon av er tar 3 siffrigt i bänk så kanske jag börjar bli lite orolig :)

förövrigt har jag inte gjort ett jävla pisss degat vid datorn och underhållit mig med family guy som man kan se om och om igen. andra serier att rekomendera är how i met your mother om du har sjuk humor som mig och vår brune mästare.

förövrigt så kan jag tipsa om scans miniköttbullar fan helt jävla underbara finns i några smaker vet inte vad som är i men vem fan bryr sig grymt bra. utgång på lördagen blir förhoppningsvis galen med tanke på alla som fyller år och förhoppningsvis inge pg / mp för de är ju tragiskt och fastna i jakan ständigt när man ska ut.

byggchefen skällde ut mig ida för jag lyssnade på ipoden ? då kom röris chefen och skällde ut han och visa var skåpet skulle stå. benhårda rörmokare asså . synd att leo jobbar med 3 bögar så han lär väl förbli en mjukis hahah :D


donatello

Hur man överlever ett besök på landsbygden.

Såsom de flesta vet vid det här laget så umgås jag en del med en utav damerna ifrån fallrisk. Kan tyckas att det är väldigt mysigt, vilket det också är, men det är inte alltid helt lätt. Problemet är att hon bor på landet där vissa saker absolut inte går till som i Stockholm. Jag har därför gjort en liten lista på saker ni bör tänka på ifall ni skulle få för er att besöka landsbygden.

Nummer ett: Ragga alltid med ryggen mot en vägg. Varför? Eftersom bönder saknar tidsperspektiv så skiljer sig inte “tillsammans för ett år sedan” ifrån “tillsammans nu”. Om du då stoppar tungan i fel hals så kan otäcka saker hända, ragga alltså med ryggen mot en vägg så att du åtminstonde ser när högaffeln kastas mot dig.

Nummer två: Ha mössa på dig. Varför? På landet finns ofta många av folkslaget som kallas raggare (kännetecken: volvo, öl, dålig musik). Såvida ditt hår inte är kortare än 1cm, så är du antingen en brat, emo eller allmänt gay. Raggare känner "långt" hår på avstånd och blir direkt hotfulla. Ha alltså mössa på dig, så de inte kan se ditt hår.

Nummer tre: Var groteskt full. Varför: För att överhuvudtaget kunna smälta in bland raggarna bör du ha druckit några helt absurda mängder öl, men det går djupare än så. Vi talar nämligen om konversationerna och musiken. Allt som når dina öron ute på landet är överlag en stor plåga. Konversationerna handlar om bilar, jobbet på lagret, och består till 99% av svåra faktafel. Musiken går ifrån radiopop till schlager, till technohits ifrån 99. Därav fyllan. Enda chansen att man kan stå emot detta är enorm fylla. När man druckit en flaska sprit och ett flak så är man ungefär på samma nivå som en treåring mentalt, och passar således utmärkt in bland raggarna. Skit i öronproppar, de hjälper inte.


/Raphael

Hearts burst into fire

Hej alla kära läsare! En ganska glad men endå besviken leo här! Efter gårdagens botten napp på kärring fronten så börjar man fundera på vad som står tokigt till, Och efter mycket om och men så har jag kommit fram till att det måste vara min kära kollega raffe!! Jag är ju svärmors drömmen nr 1 och är ju som handen i hansken hos flickorna eller?
Och ja, Jag gör narr av mig själv :)  (raffe e ju kungen)

Grymt pass igår på gymmet btw! Börjar arta sig nu :) Om lilla Donna ska hålla tronen som biffen i gänget är de nog dags att han börjar träna igen och fimpar sina cheddar popcorn och kanske ska käka typ gröt eller yoghurt till frukost istället för pommes talrik med bea och vitlöks dipp? Fan bilden du visa igår på kaggen va inte mysig asså!!! FYFAN *spyr*
Nu ska ja käka en talrik me spenat så jag blir ännu starkare GRR!!!


SNART ERE JUL  // LEO THE MAAN

We dont need no water let the motherfucker burn!

Idag uppfann jag och Leo ett nytt sätt att tävla på. Det var en riktigt tråkig tävlingsform vi kom på men seg som jag är gick jag givetvis som vinnare ur striden. Det handlade just om att vara långsam. Sist in till stan vinner och man vann inte vilket pris som helst utan ett helt paket tuggummi! Hjärtliga grattulationer till mig. Väl inne i stan beslöt sig Leo för att göra av med alla sina pengar på en jacka. Inte så smart då du ligger 2 månader efter med hyran och det var bra länge sen du kom hem med bullar till oss andra? Jaja vi får väl se hur det blir efter jul, snart får man väl ta sig i kragen och slänga ut dig. Hade det inte varit för att du bjöd på den romantiska middagen efter jackköpet så hade du legat risigt till, men bjuder man Raphe på Pizza Hut ja då ligger man bra till. Jag blev så till mig efter middagen att jag bara var tvungen att försöka ragga lite åt Leo, gick ju sådär med det. Har kommit fram till att det är 100 gånger lättare om tjejerna är fulla, gärna så fulla så dom inte vet vad dom själva heter. Blev tyvär inga flickor för Leo vilket jag bara kan skylla mig själv för, bristande kunskaper i ämnet helt enkelt. Är grymt taggad inför onsdag! Nedan ser ni en bild om hur det brukar se ut på Fyrislunds brandstation. Dock ingenting mot vad det kommer se ut på onsdag.



/Raphael

Drömmar

Gissa vem som ska få en riktig pojkdröm uppfylld på onsdag? Jora det är JAG. Vara brandman för en dag och få spruta med den stora slangen. Inte alla turtles som fått göra det. Att vara brandman innefattar även att få åka brandbil och självklart ha sex i den! Jag är lycklig, väldigt lycklig.



/Raphael

Jag är inte en festis

Afyfan då vare sönda igen.. Segaste dagen som finns och inte fan har jag fått in några förslag till saker man kan göra på söndagar?? Kom igen nu langa lite förslag börjar känna mig som en skogshuggare snart!
Verkar inte som att de hände så mkt igår kväll? Dålig update på den fronten måste jag erkänna,, Själv satt ja hemma för mina kära bröder lämna mig och stack till ngn random i solna . . . Men jag hade kul endå, hittade ett nytt hörn i mitt rum som ja inte hade sett förut! HIHI :D Någon som har förslag på namn till mitt nya hörn? Funderar på Gudrun eller analkotte :/

Tänkte passa på och skriva en liten önskelista också så ni vet vad ni ska köpa till mig :)
- Blå strumpor (Börjar tröttna på alla röda)
- En ny farmor (Min gamla e så seg och tråkig)
- En helt ny overall! (Mamma köper bara på secund hand)
- Två stycken spadar(Så jag och min låssaskompis kan bygga snö grottor)
- En reggad mini-gris(Min volvo går så långsamt)

Puss och Kram älskar er <3<3<3<3<333333



/LEO

bartömning

igår var det en lång dag som alla fredagar lite bira efter jobbet och firade MICHES körkort grymt sen softa vi lite hemma och fille hoookade med till emil's som hade bartömning klart alla fyra turtles var törstiga så tveksamt att de fanns nåt kvar i drickväg när vi drog. inget hände utanför emils ....  leos ragg hem var väl ingen okänd direkt men nämner inget namn hoppas ni hade kul :) jag var brutalt jävla aprak grymt ! ingen svärmorsdröm där inte man mår mindre bra idag och alla verkar vara helt jävla döda så ska väl nöta filmer och dricka cola. okänd medlem ska hämta upp en tjej på donken klockan tio(samma tjej från gårdagen utanför emils) han verkar tro att han är lika skön som igår när båda var apraka, lider med dig tjejen hoppas inte på för mycket :) miches körkort mycket efterlängtat nu vet vi vem som kommer vara ny taxi driver. tills snön kommer sen litar jag inte helt på hans körkunskaper. en liten flicka var tydligen på bartömning hemma hos en 20årig brat. han fick slumparna från mamma och pappas bröllop sådär flödade skumpan i mängder härligt härligt. låter lite bättre med sunk öl hak i jakan med billig fylla om inte annat så jävligt lättraggat när ca 50% av klanen fick ligga och de var bara 50% som försökte. bra jobbat men vi kan bättre. btw den där 5kampen tänkte bara fråga betade ni av en gren hemma hos dej igår leo lr ? hahaha underbart! donatello.

fredagen som inte fanns

tydligen så hände ingenting igår kväll . fan ska man ha en skön blogg ska den fan vara skön inte jävla fjantsnack . stå för de man gör även de man kör...


kanske ska börja skriva så här istället så inte folk blir upprörda ?
http://blogg.lillefotshunddagis.se/


license

aaaaa lagom nervös nu iaf? om de går bra kommer ja med en uppdatering.

one love

fredag de räcker med de ordet. UNDERBARRRTTT ÖL PIZZA OCH SKITSNACK PUSSS


lilllördaaaH

har vart en mycket lugn dag har fått igenom ett litet träningspass som avslutades med ett big king xxl + meny så de kändes väldigt givande hahaha.. besökarna har börjat valfärda till denna bloggen nu känns också kul. leo är på bög konsert HAHAHAHAHA bullet for my valentine står väl och skär sej med rakhyvlar hela bunten as we speak. erik hans mate hade tydligen fixat 2 brudar ryktet går att de bara är en täckmantel för erik och leo. jag håller mig tyst på den fronten vill inte sabba några vänskapsband :D

jobb imorrn, axeln känns bättre men fortfarande inte sugen på jobbet alls lär väl bli bättre när man kommer igång förhoppningsvis. övrigt är det väl inte så mycke kul som hänt förutom att raphe har skaffat sej en bondtös som tydligan är rätt vild (har tillgång till en rätt skön inspelning som kan ses för en slant) annars äre lungt som fan miche kanske får sitt körkort snart men men vi får se på den saken!!


/// BIG D

Gymkhana på Barkarby

Tog ett par rundor med sponsorbilen i sommras på Barkarby flygfält.
Såhär såg det ut.




/Raph

kopierade

de har kommit till min vetskap att vi är kopierade. inte av vilka som helst heller utan av sliskiga små pojkar från söder som verkar tro att sina personligheter speglas i de gröna hjältarna, känner mig äcklad och nertrampad på samma gång att dom ens kan tro något sådant. de finns fyra gröna sköna och de ska inte ens finnas några tvivel vilka de är.

härligt leo att dom har haft så många åsikter om din dagens visa är glad för din skull att den uppskattas mer av andra än dina gröna best buds :)

övrigt har min axel börjat fakka igen av överansträngning så har vart hemma från jobbet nu 2 dagar rätt skönt men endå ångest som fan att man sitter hemma och degar när resten av folket är ute och knegar!  raphe sa nyligen att han skulle styra brutal fet fest i helgen så de blir nog najs. tjejer boka in er i tid på 0765588443 för de lär bli helt stört pådrag med brudar så säg till i förväg :)



green hooligans AHHAHA - donatello.

Leonardo - The leader

Svar till lilla Donnas inlägg

Tycker det är lite sorligt när ens undermannar ska komma med sånna där påhopp om mina visor som jag har jobbat hårt för att anårdna.. Och det är inte mitt påhitt att köra "Dagens Visa" Utan efter ca 359 mail från mina beundrare så var jag tvungen att genomföra deras önskan.. Tråkigt att inte alla kan uppskatta mina små visor som mina fans gör!
Känns som den där "Fredags Biran" inte kommer bli av om lilla Donna ska fortsätta såhär! </3



/ En sårad leo

notified huztler

leonardo verkar tro att sin "dagens visa" är ett vinnande koncept ? verkar vara delade känslor på den fronten men vi låter de vara för nu om ingen av våra läsare steppar upp och lägger en fet disss på hans "visor" . grymt seg dag känner mig inte alls utvilad har dock städat och fått in ett kort men bra biceps pass. julstämningen i turtecrib är = noll
rapahael försökte med lussebullar men lite svårt att riktigt få julkänslan när han gör dom utan saffrran >_<
har precis valt vilka juldagar jag ska ta ledigt känns rätt bra 9 dagar ledigt jobba 2 sen 5 dagar ledigt igen. kan bli att jag tar ledigt dom där två resterande dagarna också om resten av bygget  också ska göra de. finnarna drar ju till thailand nu 6 veckor tror ja och nulla särringar synd om dom att dom sparar hela året för att få ligga men dom har verkat väldigt glada nu senaste veckan så dom har väl insett att de är riktigt nära nu. sen sjukskriver dom sig efter de för allt möjligt gonorre , syffilis, herpes, klamydia HIV brukar någon alltid komma hem med också de är ju alltid kul. lördagen som raphe ville ha update på tycker jag inte behövs fanns inte direkt något händelserikt förutom att man blev dyngrak.  imorrn är de BARA tisdag sjukt långt till freda som behöVS NUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuu

Malibu

Dagens visa
Pelle och Kalle grälade i sandlådan:
- Min mamma käkar glödlampor.
- Det kan man ju inte!
- Jodå det gör hon visst!
- Nähä!
- Jo för igår hörde jag att hon sa till Pappa: Släck lampan så ska jag ta den i munnen!

Torsk?

Helgen har ju minst sagt varit händelserik. Kan ju berätta att jag Raphael mer eller mindre har betalat för sex. Har inte riktigt bestämt mig än ifall det var värt det eller ej, men det hela slutade med en trasig säng och en nedriven fönsterbräda. Kanske var värt det iaf då?

Fredagen började iaf nere i sumpans kloaker där en rättså skön fylla påbörjades med ett par öl och en stadig pizza. Därefter bar det av till Don, han skulle tydligen duscha? Grymt onödigt tycker jag.. Sen bar det av till viksjö hem till en lättklädd dam med ett par trista vänner. Ganska mycket öl gick åt och våran mäster var verkligen inte någon bra förebild för oss då han visade klart och tydligt att han inte kan hantera ölen genom att korka igen handfatet för att sedan skylla ifrån sig på Miche. Inte konstigt att vi inte lyssnar på dig längre? Tog sen en taxi hem till my place med don och två damer. Någonstans påvägen här lyckas jag också med konstycket att sätta tjejerna från fallrisk i en taxi från uppsala till mig. Kanske inte så svårt eftersom jag lovade att betala men lite desperata var ni nog efter turtlelem! Väl här trodde jag (läs: hoppades på) att 3e världskriget skulle bryta ut mellan damerna men så var icke fallet. Trist att folk kan hålla käften i styr även fast man såg hatet väldigt tydligt i samtligas ögon. Kan jämföras med Hitler vs. Judar. Efter att Don fått i sig säkert 8 baguietter med ost och räksallad somnar samtliga (utom jag och den där desperata bruden från uppsala vi hade ju fullt upp med att riva mitt rum). Skickar hem alla på morgonen för att sedan somna om. Vaknar av att Don står utanför dörren med xbox (utan spel) och skriker om att vi ska möta Leo vid kina om 10min för att dricka öl. Upp fort som fan slänga sig på turtlecyklarna sen bar det iväg. Någon vänlig turtlesjäl kan väl berätta om lördagen för jag orkar inte skriva mer.

Godnatt
Raphe

måndag

va hemma från jobbet idag känns förgävligt brutal ångest och tappade pengar. känner mig inte ens utvilad heller måste ta tag i de här nu sista 3 veckorna innan man får lite julledigt! hewrraaaaa ska träna nu skittaggad... haha peace.


Big D.


RSS 2.0