Never felt better

Nu sitter man här igen och skriver ett inlägg som tidsfördriv.. Att denna söndags kväll alltid ska vara så galet seg och ångest laddad..
Därför skulle jag gärna vilja få in lite ideer och förslag på saker man kan göra på söndagar! Bästa förslaget vinner en söndag med mig och just den aktiviteten. Lycka till! :)

Det har varit en lika tung helg som vanligt med fullfart hela tiden.. Fredagen började me kryssning som avgick från slussen runt 5 tiden sedan var det bara kröka som svin till 4 på natten då jag inte klarade av mer och deckade nere i hytten lika full och glad som vanligt :) Lördags morgonen blev inte så farlig som jag hade väntat mig och frukosten bestod av en bit Toblerone och 2 Smirnoff ice mumsigt!
En fet buffe och 7 bira senare var vi tillbaka i stan och de bar av mot kina resturang me Don och Raffe! Mycket trevligt sällskap och maten var helt okej! Efter käket så styrde vi mot Turtle crib och festa fram till 4 imorse då jag började lunka hemåt!

Dagens visa

Två bögar satt i bastun då den ene sa:
- Fan vad det luktar kuk.
- Ja, jag rapade nyss.



Be clean, Stay green - Leo

^^

haha


Är man verkligen så sugen på att se va de står på skylten?..

PUSS

JAG SKREV V'ÄRLDENS LÄNGSTA JÄVLA FITTINGLÄGG OCH SEN FÖRSVÄNN ALLT JÄVLA PISSHOR HELVETE JA ORKAR INTE SKRIVA OM  vi sitter hos Raphael och spelar tvpspel just nu iaf så de går sokm de går tyvärr får ni inte tillräckligt med läsning men jag orkar inte skriva allt. Det är kul här fyfan. Jävla idiothorbloggfitta som allt fitta. HEHEHEHE skoja ni är underbara. HEJDÅ PUSS

första och sista

Hej

mina lärlingar verkar inte lära min teknik så bra så jar funderar på  attt hoppa av min plats som mäster...

Speciellt nu när donatello börjar avslöja vart  vi bor så kommer farbror blå att knacka på..

tack och hej för mig, splinter...


lördag

vi är här igen de är turtles de är lördag vi mår inte så bra som ivi trodde att vi skulle göra de har vart yttligare en hård hel gmed alldelles för mycket sprit  som vanligt dagen började väldigt tungt men de börjar bli bättre nu raphes brud från uppsala kom nyss och hon är en jävla grabb tjejj med skoter som är större än sm  killarna från sverige. hon har keps mössa och löskuk. hahah skömt och sido hon är helt ok endå med tanke på raphes utseende och kroppsbyggnad. sj sitter jag här med min kusin som jag ska följa hem senare om jga är i sådant tillstånd update kommer orkar inte försöka stava rätt mer nu tycker jag lyck<ts hyffszat bra redan nu så nu jävlar hörs vi sen så kanske de blir bättre då. tveksamt .....






sug hårt - donatello

besudlad

hej riktigt jävla illla ! de där var inga gäst inlogg utan ren våldtäkt. vår blogg blev stulen under fredagsnatten och blev nersmutsad på alla sätt dock skriver dom sina för och efternamn så banditerna kommer bli konfronterade snarast! btw bra jävla stavning på er jävla fyllesvin vissa hanterar alkohol bättre än andra! NU är de lördag sittter och försöker tigga till mig skjuts av någon jävel till raphe vi ska ner till kinan och käka lis. vi äter där bara för att de är så kul och beställa .

HEJ PÅ ELL FÅ SE ELLA LEGITIMATIONEN! OKEYYY bllaaa  vi hal lis lissoto vi hal allt LING LINGG !LING OSS!

maten avnjutes som vanligt inge mer med sen lite bira på de sen när man är klara.


SMAKA LE BLAA ?? HÄLLITT½!! ge mig ela tallriken ! bLLAA!


alla sitter och ler inombords jag vet..


sen blire väl kröka som fan och hitta fest lr om raphe kommer på bättre tankar och styr sj då jävlar blire turtle fest.
0765588443 om nån är sugen och prata med en full turtle ikväll. leo kommer hem från kryssning också ass wee speak grymt full hasn borde vara men han lät rätt jävla nykter endå. besviken leo besviken...
dushc  nu kör vi förfan!


LIS!! - DONATELLO

Utkast: hej jag ...

hej jag skulle vilja göra ett jästinlägg i del oerhösta kända blogg. vet inte vad jag ska säga för att så er att verka mer intressanta smser än ni är er. Ni är fyra horor som inte att ett jävla piss till liv vi älskar louisew eetmsna aoch anna hansbac j puss ioch hej

fittmongo

ANNA hansback, är så jävla snygg!!!!!! vi älskar henne och hon äör dagens gäst!
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ annna..........................

Fredag!

Fredag idag. Donatello sitter redan i sumpan med diverse hoes, han är väl på sin 4e öl vid det här laget. Jag slutade precis pluggat och ska nu trampa gasen i botten och siktar på att sluta upp med Don inom en väldigt snar framtid. Mycket öl ska det drickas ikväll. Hörs imorn!

En brutalt törstig - Raphael

Paradise

Jag har nu äntligen landat hemma igen och är tillbaka i Turtle town efter ngra dagars snö yra som fick mig att söka nya vägar men jag insåg ganska snabbt att det är här jag hör hemma i kära TurtleCrib med mina gröna små vänner! ♥

Lite besviken är jag faktiskt på dom där avdankade viksjö flickorna som inte nämnt ett ord sedan vi började prata om utmaningar, Och dom kallar sig finest?! Ett jäkla skämt om du frågar mig.. Skulle räcka med att jämföra vårat Crib jämfört me deras små barnkammare!
Och eftersom att ingen i vårat crew har tagit tag i någon intern utmaning heller så har jag fått styra upp det på egen hand och testat mina kära kollegor på jobbet idag och dåren "Peter" klara det hela galant.. Är skyldig han en bira på kryssningen nu efter att han slickat på alla knapparna i hissen och ollat dörrhantaget :(
Och imorgon är det min tur! "Krister" (även kallad taxen) fick hitta på min utmaning och de blev att hälla frukost flingor i målarens dojjer och tejpa upp hans jacka i taket.. Vi får väll se ur de blir med den saker då killen väger runt 150 pannor och käkar sånna som mig till lunch :/

Måste också lämna en rad till Donatello eftersom jag ska på kryssning imorrn måste jag hoppa över fredags biran som blivit lite av en tradition oss imellan.. Säger bara nästa freda!!! BAAMM


"Dagens vits"


-Vet du vad det är för likhet mellan Yassir Arafat och Jonas Gardell?
- Näe!
-Båda vill ta mark i gasaremsan!

/ Stay Green \

recept

här är lite kända turtles recept och blandningar pga hög efterfrågan!




miniköttbullar (scan) med rostade mackor minst 40 köttbullar och 4 mackor


pommes tallrik alla donnatello - fyll tallrik på bredd och höjd med pommes garnera med Lohmanders bea och OLWs vitlöksdipp.

barbecue chips+ tortila dipp

spaghetti dränkt i hushållsost smör och ketchup.

kebabpizza dränkt i lohmanders bea

fyllematrätter

fisk med ägg
 
fryst finduswok

spaghetti bea , rödvinssås , köttbullar ? (inte okey)

en hel kyckling

laxfile och protein puilver i mixer (raphe fick brutal snefylla)

1spädbarn och 200gram hallon







ONSDAG

har nu slitit mig igenom 3 dagar på jobbet som igentligen skulle tillbringats hemma i sängen. ser inga tecken på tillfrisknad och börjar nu bli orolig över att fredags ölen ska komma till skada som förövrigt är the highlight of the week.
miche har blivit kaffemissbrukare i brist på andra intressen leo är försvunnen ingen vet vart. raphe har suttit och sytt jul gardiner hela dagen grymt snyggt all creddd till honom.  snön som varade i ca 24 timmar var ju härlig, den bruna sörjan som ligger och täcker hela stockholm nu är mindre härlig. ser fram emot klockan som ringer 05.00 då man är mer död än levande hoppas på en snabb torsdag sen hem och kurera skiten ut sig!

vill även passa på och fråga om nån vet varför alla fittturkar med blå fjällräven och instoppade 96 jeans och en sne rasse keps ?!? ser så jävla coola ut fan vill vara som dom synd att jag inte har råd med en 5år gammal fjällräven , 96 jeansen kan man ju bara drömma om!!!! Sen en razze keps på turkar vilken IRONI.

notified huztler and certified G - donatello.

Snögubbar

Någonting fantastisk har hänt i turtletown! Någon snäll varelse har bytt ut vårt toapapper mot ett med snögubbar iförda röda tomteluvor på. Julstämning eller vad? Blir lika lycklig varje gång jag uträttar mina behov.

/Raphael

Hahahaha


Living the dream baby!


Plusgrader

Varmare tider väntar, det vita guldet har redan förvandlats till kanel längsmed vägkanterna och det dröjer nog inte länge innan våren kommer. Va det här den enda vintern vi i Stockholm får? Hoppas inte det. Överväger nu att flytta ut till bondgården i mitt sökande efter snön. Vad säger du Anna, är jag välkommen?



/Raph

Adam Cianciarulo

Som ni kanske vet är jag lite smått insatt i det här med motocross. Tänkte bara berätta att den här grabben (första) är sjuk!



/Raphe

Invalido permobilo

I lördags hittade jag och Leo en ganska så rolig manick. Vi var och jobbade på hemlig plats när vi såg denna skönhet stå och blänka i ett hörn bakom diverse skrot. Efter mycket slit fick vi fram den men det var värt varendaste liten svettdroppe! Kan ju säga som så att ingen kör ifrån oss när det gäller att ratta en sån här skönhet.




/Raph

dålig sammanhållning

sen snön föll har vår kära kompanjon och slagskämpe sökt sig till nya umgängen och vi befarar att han fastnat i snömissbrukarnas umgänge. vi är såklart oroliga eftersom han inte hör av sig och kommer hem sent och luktar bränt gummi och ser skitnöjd ut. det här kommer antagligen bara bli värre och värre med tiden men vi ska göra allt för att du inte ska sluta som raphael och hans garagetid. we miss u leo <3

Go Ninja, Go Ninja GO!


robotjävel

har nu tagit mig igenom dom två värsta dagarna i mitt liv och börjar nu friskna till tror ja..... men lär väl må lika jävla risigt imorgon bitti när klockan ringer 05.00. update från helgen behövs ju inte eftersom raphe och jag spenderade rätt mycket tid tillsammans och han fick med nästan allt <3

däckade halv sex igår efter middagen och är endå hur jävla seg som helst ska fan hoppa in i duschen så kanske man kvicknar till lite! förövrigt börjar de närma sig fredag och då äre fan afterwork bärs och pizza som gällar no doubt about it!

sjuk och sliten och jävligt sammanbiten, - BIG D

All eyes on Leo


Varning för ras!

Hallå gott folk. Jag kommer med glada nyheter!

Som ni kommer ihåg så blev vi utmanade av färskingarna af viksjöfinest, eller utmanade va ju kanske att ta i när dom inte hört av sig överhuvudtaget? Vi är förövrigt fortfarande sugna på att spöa er kjolstyg så om ni kunde få fingrarna ut arslet någongång och höra av er skulle vi vara väldigt tacksamma :). Under tiden detta sker, om det nu sker, har vi fått en ny värdemätare. Fallrisk varnar dessa hjärndöda varelser för vilket passar väldigt bra om du frågar mig. Vad jag har hört så brukar det vara väldigt vingligt mellan 12-03 på lördagskvällarna. Dessa damer håller till någongstans i skogarna runt Enköping, exakt vart är omöjligt att säga då man inte har en aning om hur man kommer dit ens efter vägbeskrivning. Om man nu skulle komma dit, vilket har lyckats, så kommer det vara ett gäng fällor utsatta längs vägen. Mörker, svår halka, snöstorm, diverse viltdjur i stora mängder, vita väggar (dimma ala grande) är bara några av sakerna du bör behärska för att ens komma på tanken att försöka. Den stora utmaningen är ändå vägbeskrivningen man får, ingen som helst logik i den och du ska ha tur om du inte hamnar i Danmark. När alla dessa hinder är övervunna har du kommit en bra bit på vägen. Nu återster bara problemet med att ta sig in i deras kärleksnäste. Discobrottarkung som man är var detta inte något större problem för mig, men det måste ändå varnas för. Du kommer nämligen att möta en varg, inte vilken varg som helst utan en hungrig varg då damerna aldrig kommer ihåg att ge den mat. Den faller lätt för dig om du trycker på dom rätta knapparna dock så tänk efter noga innan du handlar! Nog om hur man tar sig till dom, vilket jag hoppas bara är jag som måste stå ut med!?

Game on girls!
Raphael

Korv med bröd

Precis klivit ut från en varm och skön dusch efter en oväntat händelserik dag som bjudit på alla möjliga tokiga saker.. Dagen började som vanligt med att klockan ringde vid 05.22 och efter ett antal snooz kliver man upp trött som en jävla vad som helst.. Frukosten tappas på golve så den var bara glömma ut i den härliga kylan och borsta av bil jäveln för ngn har gömt den i ngn vit sjuk smörja !?

Framme på jobbet får man beskedet att de blir att jobba ute hela förmiddan i snöstormen JIPPI (älskar snöstorm)
Efter lunch ringer ja Värparn som sitter coh värmer för fullt i Akalla och säger att de är ett jävla pådrag utanför BK och säger till mig att komma dit.. Nör ja väl slutat och tagit mig dit var tydligen hela cirkusen slut och de visade sig bara vara de där jävla MAX monstret som tagit fel resturang..
De sög sen vara bara drifta gärnet tills man träffar diket :)

Harebra och simma lungt där ute!!

/   L


Helg rapport!

Äntligen piggnat till lite nu efter helgen. Va en ganska skön helg med andra ord :)

Fredagen spenderades med turtlecrew samlat hemma hos Don där det förtärdes helt ok mängder öl. Blev en lugn kväll med tvspel och bastande. Utmaningarna skulle ju även spikas nu, det spårade ur ganska bra efter ett par öl när Leo kom med ett bra olämpligt förslag. Man on man action är inget vi turtles sysslar med iaf!

Lördagen då va vi hemma hos undertecknad. Kvällen började kalas när det visar sig att Don glömt halva utrustningen (läs: ÖL) hemma, bara att sätta sig i turtleracern och slira iväg för att hämta guldet. Till slut sitter vi i turtlecrew här tillsammans med en annan random och vafan gör vi nu tänkte vi. Bestämde oss för att teste fiskelyckan och turtles som vi är dök det genast upp en hel svärm med överförfriskade damer. Vafan nudå, det saknas ju killar. Inte grät vi för det mer åt oss och mycket blev det. Dans, sång, hookande med kusiner och en massa skålande följde härefter och helt plötsligt var klockan mycket. Folk rörde sig hemåt och vi konstaterade att det varit en riktigt skön kväll. Efter att alla sen gått hände en rättså sjuk grej dock. Vid halv 5 någonting då vi ska lägga oss märker vi att dörren till badrummet är låst. Va i? Öppnar den, nehe ingen här, öppnar bastu dörren, JAJA här ligger en deckad tomtejävel. Inte så oväntat då stackaren inte ens kunde öppna en ölburk tidigare under kvällen. Efter otaliga försök till att knyta sina skor lyckas han ändå slubbla iväg och vi kunde gå och lägga oss.

Även en tråkig sak inom turtlecrew skedde. Miche vafan tänker du med? En 2 åring har mer bakom pannbenet än vad du har jävla sopa. Sista gången du kom in hos mig, punkt slut.

En sliten - Raphael


Fylla

Vi är inte helt pigga efter den här helgen. Därav den kassa uppdateringen. Vi ska bättra oss!

LÖRDAGS kväll me bakissmäLLL

BAMMMMMMMMMM

feeeest assså,, samlmlade samtliga turtlehoes hos Raphael, diverse slynor som vill ligga med turtles är här. Problemet är ATT Michelangelo INTE kommer att få ligga.

SAMTLIGA turtles är samlade ikväll och de har vart hårt sen 5.. turtlesslynorna slöt precis upp som nämnt sen tidigare. En utav dom, den största slynan, dansade. resten satt i soffan och raggade på DON. dock inte oväntat men mycket roande med tanke på hans ointresserade tillsyn som fokuserade på botten av flasken ständigt.

michelangelo är kickad nu pga brist på respekt  lås och lösenord bytt nu dirr annars bra kväll bra cred till jossan som höll bra takt med de gröna gänget (insidenterna på slutet ska ses över nogrannt i nyktert tillstånd , en viss mobror ska kontaktas snarast) hahha....

annars en mycket bra kväll som  avslutas nu med xbox och baguettesss TJA SÖNDA IMORRN SEN ÄRE MÅNDA HEJ!

ung och skön SÖNDAGS BÖN! - DONATELLO OCH RAPHAEL!

uppryckning

HEJ! efter mycket klagomål och en stor förfrågan av våra läsare så måste vi ändra riktning på den här bloggen. de börjar gå illa , riktigt illa faktiskt! kronhjortar och blåbärstomtar? inga kommentare leo jävla djursexmissbrukare.....

förövrigt var fredagen grym mycke öl och pizza efter jobbet men efter 5-6 någongång började miche bli lite väl odräglig och hans personlighet var lika charmig som en 2åring som precis gjort sitt i blöjan. aldrig sett någon så nöjd när de kom äkta skinkK på pizzan också grymt, skulle dock vart kul och se oäkta skinka ? 

ida har ja vart på systemet och inhandlat diverse alkoholhaltiga drycker som ska hävas @ turtlecrib vet inte om de blir något efter men antagligen inte.. sitter nu med en fet pommes tallrik helt död lördag faktiskt alla verkar ha tappat livsglädjen eller så är alla ute och kör pulkaa UNDERBART!



BAKIS och skakis - donatello.

Tomt skal

Jag har nu kommit hem efter ett väldigt väldigt segt träningspass som inte kan ha gett mycket! Vart tog inspirationen vägen? Känns som den har gömt sig långt in i hallonskogen ;/
Om någon har nummret till blåbärs tomten så kan ni väll höra av er så kanske jag kan hitta den igen..

Nog om mitt tråkiga vardags liv för imorgon är det FREDAG!! Juste ni hörde rätt, kan vara bland de bästa som finns här i livet och imorgon är det ingen vanlig fredag! Det är dunder super Fredag för att jag är nämligen ledig från jobbet så jag kan sova hur länge jag vill jippi!! Sen när man vaknat till så blire att möta upp miche och Donnatello för ngra bira och pizza runt halv 3 kan inte bli bättre!! Hoppas bara att dom har kvar den där super dunder pizza'n ja åt sist för den va verkligen dunder super!



En väldigt tom Leonardo 

Be yourself Leonardo

Idag är det den officiella Leonardo dagen. Den här är till dig Leo.

We love you!


 

Raphael ber om ursäkt.

Jag skrev förut att jag skulle till en bondgård och mysa med grisarna. Jag ljög då. Grisarna var inga grisar utan kronhjortar, det vackraste djuret av dom alla. Jag hoppas innerligt att kronhjorten i fråga kommer att förlåta mig, she means the world to me!

/Raphael

Kossor finns det gott om på bondgårdar

Kom på att jag lärde mig något nytt igår vid mitt besök på bondgården! Visste ni att mjölkkor och köttkor inte har samma färg? Ne det gjorde inte jag heller men nu vet jag det! Mjölkkorna är dom där svartvita som man ser i bregott reklamen och dom är tydligen för söta för att slakta? Medan dom vita äckelkorna är dom som slaktas och sen blir till mumsigt kött. Dom bruna och helsvarta vet jag inte riktigt vad dom används till men dom har säkert också någon viktig uppgift. Har för mig att någon nämnde att dom svarta var till för dressyr. Ni vet när man springer runt med en häst i en liten fyrkant och får den att hoppa på ett ben och sånt. Ko dressyr kanske vore nåt att börja med, eller så har vi turtledressyr? Är nog en bra gren för våran 5-kamp! Den som kan tala om vad dom bruna används till vinner en cdskiva, turtlehits volume 5, signerad av alla i turtlecrew.

/Raph

En norsk och en kyckling

Kan med glädje meddela att jag överlevde natten hos grisarna. Det var tight där ett tag mellan käftarna på besten men mitt skal gav inte vika! Funderar för övrigt på ett nytt lite större, man vet ju aldrig kanske blir tillökning i turtlefamiljen snart och om Leo fortsätter sitt runt liggande så har vi nog en hel svärm turtlebebisar här snart (han är ju inte känd för att komma ihåg kondomen) :).

Blev inget gym för mig idag men jag väger upp det med fet lunch/middag och senare en innebandyträning. Förhoppningsvis kommer lilla kalle dit så man har någon vettig människa att skjuta bollar på. Norsken har jag tröttnat på grovt och nästa gång jag skjuter någonting på honom så är de fan inte någon fjollig innebandyboll utan något betydligt grövre och skarpare (läs: hagelgevär alternativt bazooka). Ofta du kommer hit från norge för att sälja dina äckliga pärlor? Åk hem bögjävel!!

Baylakebrudarna har ännu inte hört av sig angående 5-kampen vilket jag tolkar som att dem är för fega. Ingen direkt nyhet då en utav medlemmarna inte vågade köra rullstolsrace för att man tydligen kunde bryta ben. Omöjligt säger jag när folk sätter sig i rullstolar för att dem redan brutit sina ben och där sitter dom för att dom inte ska bryta något igen, annorlunda hade det väl varit om det var kryckrace som vi turles hade tagit hem lätt så mycket som vi tränade när stackars Leo hoppade omkring på sina. Aldrig fick han ha dom i fred. Om nu olyckan skulle vara framme så vad fan gör det? Du har ju rullstolen bredvid dig. Hör av er snarast om ni fortfarande är sugna på att bli förnedrade.

Puss - Raphe

scheeena alla stekarskölpaddor!

aaaaaaa nu tänkte ja berätta lite om min otroligt händelserika dag.. vaknade runt 10 i min sköna blöta klaokbädd.. sjukt seg försöker sakta men säkert hitta till köket men igenklistade ögon av all sömn typ? LITE TRÖTT KANSKE HEHE sov runt 4timmar inatt igen? soft soft.......... gjorde i ordning kaffe&frukost  tänker fan inte säga till er va ja åt för då kommer ni nog bli spyfärdiga ;( vidare för att ut och övningsköra i min gröna bil.. dock så gick de inte så bra? krockade men en lastbil i rondellen i vällingby knas.. så nu har vi ingen bil kvar.. ska skrota den på måndag!

fick åka buss hem btw.. och självklart hade man inte med sig nån jacka.. så de va ba å åka hem i tröjjävel ;< kallt å svinigt!


music nu sen gym hej på er!




:o

pissdag igen.

dont even wanna talk about it!! kom hem vid 4 åt sov vakna halv nio !??!?!?! deprimerande förfan. aja raphe styr nåt i helgen nu förfan så jag itne ligger i kloakerna och däckar. HEJ
donatello,

Lill Lörda

Nemen tjeeena de va inte igår!
Ursäkta mina kära fans och beundrare för att ja inte langa upp ett inlägg igår kväll men hade tyvärr fullt upp..
Först så vare ju turtle träning som gick helt okey sen på hemvägen från tha gym märkte ja att de va blixt halka och var ju bara tvungen att ta ut racern för en spinn!! Så efter att jag lämna av miche och den feta gris älskarn raffe så ringde ja min gamla vän "Värpis" som satt hemma och pilla sig i naveln och självklart ville han hänga med på en tur i den mörka läskiga världen!
Efter en stund så träffade vi på ett par söta små antiloper som också var ute och lekte med sina skottkärror och la feta lakris remmar!!
Den ena som jag redan träffat en gång när jag var på potatis jakt förra sommarn började, helt från ingenstans Battla mig med ngn jävla sång om munkar&skunkar så de va bara hänga på..
Efter att vi stått där i ca 55minuter hade polarn hans frusit fast och de kändes som de var dags att röra sig hemmåt!
Nämner ingen vinnar men de kan ni väll räkna ut själva ;)

Nu äre snö ute och jag ska snart dra ut på ett enormt snöbolls krig på andra sidan hamnen bortanför kullen..


Som Raffe brukar säga:
Skit i vad de blir för mat, Du är ju en turtle!      /Leonardo


Raphael?


Svinigt i svinstian

Nyduschad nu igen. Inte ofta man är det inte, har faktist blivit väldigt sällsynt att jag tar mig ur skalet och ställer mig under kranen nu för tiden. Min nya 2 rummare är så mysig :). Blev ett lätt men ändå skönt pass på turtle gym ikväll och avrundade det hela med äggmackor och en stadig rapid turtle recovery bar.

Imorgon är det onsdag och då tänker jag toffla. Går enbart utför för mig asså. Snart blir jag väl som donatello. Blir väl ett gympass och kanske lite semester innan men sen bär det av till bondgården där jag tänker mysa med grisarna. Finns inget mysigare än att ligga i svinstian och bara slappa med fettona. Förhoppningsvis tänker inte hunden som vaktar the place äta upp mig, iofs så tror jag att mitt skal utan tvekan skulle hålla för hennes mördarkäftar men tycker det är dumt att chansa. Speciellt på en onsdag då är det ju bara torsdag kvar sen får man dricka öl? Vill ni nå mig imorgon kväll så blir det till att joddla för annat sätt att kommunicera där ute det finns inte. Skulle vara flaskpost då men väldigt oklart om den kommer fram såhär i vintertider när sjöarna börjar frysa.

Snart är det utmaningsdags! Mer info kommer men det vill ni verkligen inte missa.

Peace, love and turtles!
/Raph

tisdags jävel

mitt inlägg försvann så säger bara MUTTT tisdag värsta dagen på veckan ge mig freda och en kall bira nu PLX kram donatello.

!

här har vi då raphael som ni kanske redan vet är inavlad av raphs syster och pappa....... som ni förstår kan han heller inte då se ut som en normal skölpadda..

förövrigt mycket tuff uppväxt.

/daking

Olympiska spelen turtlestyle

Grabbar, jag har fixat en utmaning till oss. Det kanske inte ser så mycket ut just nu, men jag tror dessa ogröna individer kan vara en värdig motståndare. The ladies af viksjö finest känner att dom börjar tappa i striden om världens coolaste blogg och därför har vi nu kommit överens om en 5 kamp för att kunna avgöra vilka som egentligen är bäst. Nu när ni kikar in på deras blogg så kommer er första tanke självklart att vara hurfan dom ens skulle kunna vara minsta lilla motstånd till oss turtles då ni kommer mötas av ett gäng blåsta och blonderade föredetta(?) fjortisar. Jag har gjort lite research och kommit fram till att skenet kan bedra. Dessa små varelser är enna jävlar på att dricka sprit vilket en utav utmaningarna kommer att bestå av. Vi har Don, men vi har också Miche så det är väldigt tveksamt till om vi kommer att vinna just den utmaningen. Vad beträffar andra utmaningar så kom med förslag. Rullstolsrace är jag väldigt taggad på och ska senare försöka få fram ett par invalidostolar. Taktiksnack idag på gymmet!

Let the game begin!
/Raph

hej!

Sitter å försöker göra teoritest på datorn nu men sidan är förjävla seg asså? helt sjukt får ta en kaffepause mellan varje fråga???? kuuuuul.....ska träna efter... armar står på schemat.. ryktas att leo också kanske ska gymma så väntar på att han ska vakna här.. han ligger fan alltid och sover den lata fan




aja nu har ja kommit till nästa fråga woho liksom ;(((((

/ Den Uppfriskande&enastående michelangelo

inte lätt när de är svårt.

på grund av häpnadsväckande framsteg i turtlegym + lite kosttillskott som kanske inte  riktigt finns på den vanliga kosttillskottsmarknaden så har jag nu blivit för stor för mitt eget skal och måste därav byta mitt hem från barnsben och kan inte säga att det känns helt okey! de var inatt som jag insåg det då jag inte kunde sova på hela natten pga stora smärtor som inte gick att  stänga ute. tog 2 av miches lugnande medel som tydligen funkar rätt bra på honom, men utan resultat. Låg och vred mig till 5 då klockan ringde panik direkt då de vankades jobb utan sömn!? gick dock förvånandsvärt bra förutom en liten blund när jag gick och "blind sket" (då man går på toa och skiter fast inte gör de utan sitter där och softar bara för att) iallfall de var underbart. fick igenom ett rätt bra pass hemma i turtletown medans resten av crewet drog till gymmet . är rätt död just nu så lär väl trycka lite diverse onyttigeheter och kolla ett av världens bästa tecknade serier efter våran egen självklart, u know what im talking about GIGEDIGIGEDI gOOOOO allriight!


HEHEHEHEHE - donatello

Rehabiliteringsträningsvecka

Nyligen tryckt i mig lite turtlefood, ska snart ner till gymmet med leo och köra lite rehab efter helgen. Måste jobba tillbaka det man tappade. Don hade en hård natt och orkar inte och miche är det fortfarande ingen som hört av efter helgen. Vi får se om han dyker upp. Överväger för övrigt att kicka honom från turtlecamp då det ända han gör när han väl är här, det är att sova. Skulle någon ha en hamster över så tar vi gärna emot den. Är nog roligare att kolla på när den springer i sitt hjul än när miche sover iaf.

Ryktas även om att idre resan är inställd, don förklaring på det senare tack.

Raph

Havrebollar

Hemma nu efter en som vanliga lika slitsam dag på Turtlesrör AB ..

Dagen knallade konstigt nog på rätt snabbt och redan innan lunch hade jag fått in 9st pappersbollar i sina burar!! Nöjd som kungen kunde jag gå på lunch och äta min finfinfinfin fina låda med stuvade grässtrån med morötter MUMS! (Min favvo)
Efter lunch hade också Donna vaknat till och sms maskinen gick igång.. 67 sms senare var de dags för eftermiddags fikat och chefen hade med sig en låda Havrebollar från kärringen på andra sidan gatan som han hade däckat med en pipa 54rör. Gott som satan var de! Ska tacka Berit imorrn om ja träffar henne <3

Men nu ska jag ta och sno ihop ngt och käka och lira lite Shaun White Snowboarding ♥



Stay cool, Stay green.  - Leo


Det gör ont

Jag tänker nu bryta mot alla regler vi turtles har. Jag tänker vara en toffel. Jag tänker inte vara en toffel för att jag vill ha bruden i fråga, men hon är blond och hon har stora tuttar vilket är meriterande. Hon har bett om att vi ska göra reklam för henne och hennes otroligt ointressanta blogg där det mest står om ingenting, fast det är ju inte lätt när man ska bli jämförd med den här fabulösa turtlebloggen. Jag har även en baktanke med detta inlägg och det är att be henne lära mig hurfan man kör hoj. Bruden vet hur man gör och det är fan pinsamt att man inte kan hänga av henne.

Du kanske även vill presentera mig för några utav teamkompisarna? ;)

Johanna Blom är damen vi pratar om och du ska nu vara mig evigt tacksam.
Jag vet, jag skäms, jag har gjort bort mig. Slå mig om ni vill.

/Toffel-Raph

Söndag

Då har vi återigen kommit till denna underbara söndag kväll som jag värdesätter högt på min lista! <3
Ångesten börjar krypa på då väckar klockans tjut kommer allt närmare SUCK

Har precis kommit hem efter en hyfsad biovisning i turktown där vi såg SAW fiveeee med idioten, påsen, camilodio och Mr D!
Filmen började helt okej men sen när det visades en brud på duken började Donna gå lös direkt och popcorn med gräddstuvade hamstrar började flyga åt alla möjliga håll och vi blev utkörda av ngn liten dvärg som kallade sig fettomyran!?! A det sög så jag och Donna fick kolla på ngn mupp i en tvångströjja som sprang in i väggen fram och tillbax 100ggr på 34sek..  Efter ca 20min hade muppen däckat och då kom idioten in och sa att hon hade pejjat borgen och vi kunde skutta hem så vi tog våra skal och drog hem i våran röda söta turtlevolvo med helt nya sork däck och oj va fort de gick hem!
Men nu ska jag nog ta mina tabletter så kanske man blir lite normal för en stund, *turtlepuss*

Leonardo


Fetma

Får ursäkta den dåliga uppdateringen och dom något ostädade inläggen i helgen. Tänker först och främst på mitt som skrevs då jag inte var alltför stabil.

Helgen då. I fredags var det 18års firande av en klasskompis som stod på schemat. Mötte upp ett par tomtar från klassen i spånga och sen bar det iväg till staden. Käkade på nåt ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter. Nånting på BBBBBB iaf. Maten var helt ok, servicen sög, sällskapet var färskt men ölen var riktigt god. Den nyligen fyllda 18åringen fick i sig ett par stycken och jag var inte sämre jag. Värre va det för dem andra... INGEN ordning alls. Efter middagen var det planerat att vi skulle åka och spela biljard vilket jag blev alltmer tveksam till ju mer klockan blev. Ska man färska sådär då ska man ligga hemma och sova. Jag tog istället med mig 18åringen på en fest i hässelby som jag tror har blivit nämnd i tidigare inlägg. Efter ett snabbt pitstopp i alvik då blåsorna var tvugna att tömmas kom vi tillslut dit där resten av turtlecrew befann sig, utom miche då som var på annat håll och tofflade efter 93or, även idioten infann sig på festen som kan vara den enda i hennes korta liv hon kommer ihåg? Hälsar på lite folk utanför och glider sedan in i hallen men vadFAN är det jag ser då? BMI:n på denna fest var utan att överdriva through the roof! Den var alltså hög, riktigt hög. Springer fort fort in i köket där jag ser en spritflaska, tänker direkt att om jag ska klara av den här festen då behöver den där drickas upp och det är nu. Rycker åt mig 2st glas och häller upp till mig och 18åringen. 5min senare är flaskan slut och vi är väldigt nöjda men illamående. Jag kvicknar till ganska snabbt medan 18åringen känner sig redo för att möta den skyhöga BMI:n och springer in i vardagsrummet och börjar sno slattar. Efter att ha snackat med några randoms ett tag rullar ingen mindre än discobrottarkungen in i köket. Leendet på mitt turtleface blir enormt och direkt tar han en nacksving på mig. Den här killen är alltså stor, riktigt stor och en väldigt erfaren discobrottare. Jag ser det som en bra värdemätare då jag legat i träning nu väldigt hårt. Lyckas iaf ta mig ur nacksvingen och vi ramlar in i vardagsrummet, efter en lång match med både tagande och givande lyckas jag få till ett kast som är top of the line och då ligger han där på rygg med mig över. Nu kommer någon tomte som tycker att fester är roligare när alla sitter i soffan och börjar skrika på oss. Vi lydde med rädsla av att människan skulle sätta sig på oss och tacka gud för att det inte hände. Jag anser att jag vann matchen på poäng där mitt kast var det som avgjorde, discobrottarn tyckte annat så det blev till att avgöra det hela med armbrytning. Nu ska vi dock vara väldigt noga med att säga att den här killen är dubbelt så stor som mig och alltså borde utklassa mig i armbrytningen. Med stort mod och kämparglöd lyckas jag ändå bryta ner honom en gång och det slutar med att det blir oavgjort. Med tanke på viktskillnaden tycker däremot jag att jag gick som segrare ur den matchen också. Inte oväntat, man är ju trots allt en turtle. Numera kanske till och med en fantomturtle?

Roligare än så blev det inte med kläderna på och när vi sen skulle gå hem visade det sig att 18åringen hade fått i sig bra många slattar. Stackaren kunde ju knappt ligga ner och då är man bra jävla full. Vi slet åt oss ett par skor och sedan var det bara att börja bära. Fick hjälp av leo dom första hundra metrarna men sen försvann dom på villovägar, visade sig att dom trodde det var en genväg som istället tog någon timme mer än vad det gjorde den rätta vägen, jag fick därefter släpa färskingen ensam vilket INTE var det enklaste. Fantom som man numer är gick det ändå och mötte tillslut upp Big D och idioten ett par hundra meter från hemmet. Väl hemma slänger jag in 18åringen i hallen, resten går och lägger sig. Mobilen ringer och i andra ändan är det någon pajjas som behöver en sovplats. Snäll som man är möter man upp pajjasen och äntligen fick man sova.



Tänker avrunda det här inlägget nu för ni har förmodligen tröttnat på att läsa. Mer om helgen kanske kommer om ni har tur. Annars får ni hoppas på resten av turtlecrew. Vore ju trevligt med en uppdatering från Miche, fick du omkull någon 93a eller gick du hem ensam som vanligt?

/Fantomen Raphael

bakislörda med fördelar

grym bakis lörda sov till säkert halv två sen blev de burgerking med Leo soft som fan synd dock att bk tjejen var lite halvt retarderad och förstod inte svenska så vi stod och gjorde teckenspråk så pekade på allting som vi skulle ha . kände mig som en 1åring som inte kunde göra sig förståd.

vi behöver se en markant förbättring från turtlegänget om hur helgerna förvaltas, just nu är de mycket öl och mycket sömn börjar se ut som ett fyllepack hela gänget..

raphe var lite blyg i förra inlägget och glömde och nämna sin "brottningsmatch" MED en betydligt större och illaluktande motståndare mycke bra prestation där vi fick se raphe gå ut segrandes ur våran synvinkel skulle dock viljat se mer blod men en smygbög kom och avbröt när de började hetta till.

pontus du måste skaffa dej en permobil lr rullator så du kommer hem från fester framöver de där funkar inte. inte nånstans. credd till raphe som orka hela vägen hade dumpat han vid handlarn utan tvekan.



bakisstank och jättefjant - donatello.

Avslagen

Tja alla där ute som beoundrar oss turtles! Vill bara säga tack för allt stöd!!

A så sitter man här igen framför den gröna lilla burken och försöker skriva ett inlägg på den här gröna lilla sidan.. Och som ni kanske märker går de väll sådääär. Är helt död/bakis/sne/inavel/kung/förstörd/hippie/padda/grodyngel!

Tung tung dag igår som började med "After work" bira i sumpan vilket gick lite överstyr och vi gled fulla hem till Donna där middag var serverad.. Och söt som man är fick man ju sin favorit mat med tsatsisissiki och lite gorilla stek ( STORT TACK TILL DONNA'S MUM )  Middan va nice men sen vare bara fortsätta me krökandet så efter ngn timmes tv-spel och 8 bira senare bar det av mot nya äventyr i Hässeltown där vi träffade ngra oldschool babes och inte nog me de hade ju Raffe med sig ngn dåre till polare som kirra brudarna!! stort tack för gymträningen på väg hem...... lite tung var han faktist måste jag erkänna.. blir en turtlebar-snack nu så man vaknar till..

Ne nu ska jag ta en låånglång turtelspa dusch så kanske man piggnar till piiz of and hold on to your green fellows .

◊ The long L ◊

Det går bra nu kompis det går bra nu

Fyfan ditt jävla fyfan sitter här på en sketen fest trodde jag skulle få ligga redan nu men inte fan gick det.. leo ligger deckad som vanligt och donatello hoppar omkring och tror han är stor. är här med nån jävla jävel som vanligt och så --vidare och nu är det nån som snott min mobil...... FAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn.-
OK jag SITTER på ETT rum JAG har KNULLAT i! DET är inte så najs men spegeln på garderoben gillar vi när man kan spana in sig själv när man knullar... mmmmmmmmmmmm egenkärlek!

BTW MICHE ÄR BÖG OCH FICK INTE KOMMA IN PÅ FESTEN FÖR HAN VAR FÖR FUL OCH ÄCKLIG och naken

HEJ

svar på don och den halvDÖDE leos påstående

MICHÈLANGÈLÒó säger: HAAHAHAHHA LEEEENDET PÅ LÄÄARNA FÖR DU GÖR ETT SÅ "SMART" INLÄGG VA
crippe dåligt tillförfriskad gillere mycket MHH!
säger: AHAHAHHAAHHAHAAHAHAH
crippe dåligt tillförfriskad gillere mycket MHH! säger: ja vet.. fick typ till de fett bra :D






mhhh jävla pajas

/ MICHELANGELOOOOOO DA KING

thuglå´t`?

thuglåt ftw fan gör man då tuggar till mussiken på sitt extra white från pressbyrån lr vad vill man ha sagt bra musik lr vad äre frågan om ?


och de där med öldrickandet går bra va innebär de 2 öl inom 3 timmar utan spykänsla eller vafn menaru fan miche är ju inte direkt ölhävarkungen så de där lär ju behöva styrkas rätt hårt att "öldrickandet går bra" innan jag och leo tror på de iallfall..


sen herion är väl en rätt tung drog för en så liten grabb som miche fan håll dej till till barnpure de som du får i dej utan att klaga på biverkningar! trevlig freda !


Donatello och en halvt medvetslös  LEO

HAHAHA FYFAN VILKEN FJANT!

DEN DÄR DONATELLO???????????? Haha skrattar han i ansiktet!

ÖLÖLÖL


öldrickandet går bra iafffff


THUGLÅT? http://www.youtube.com/watch?v=owx-iHsjavc




DRICKA NU SEN RÖKA HEROIN.........lr nått annat HejZ

fråga bara ?

öl? cider ? who cares kloakjävel fan sj siter jag och leo på de finare höjderna.. apberget! Leo kickar fet fest på apberget.

charmören i gänget tveksamt med tanke på att de charmigaste du uppnår är dina smygfisar i sömnen som du småflinnar till och ser allmänt nöjd ut!


Big D - full och ännu skönare än vanligt.

BIRA BIRA BIRA TURTLES BERS BERS BERS????

AAA TJOOOO! ville bara påpeka att ja dricker öl.. inte cider.. förövrigt kommer ja få omkull varenda tjej ja ens kommer i närheten av ikväll för jag är den ökändé charmarn från turtletown? AAAAAH!^^^^^^


fan va de luktar piss här i kloakerna..... säkert don som sitter och svettas i nått hörn som vanligt


PIZ NIGGAHZ
/micheeee



DE ÄR FREDAG

TUNG morgon som vanligt jobbade till halv2 sen en fet dusch i en bod som inte var vindstillla kändes som att man stod och duscha på toppen av alperna!!!!!!, kom hem nyss D-rak suttit på en sketen pub i Tunnelbanan blev 6 öl  med Leo. Passade osss perfekt sen joinade idioten osss också bidrog dock inte så mycke till våran turtle konversation som innnehöll mestadels jobb och brudar... Till svar på rapphes inlägg ny matta bör införskaffas snarast med tanke på att miche som till vardags spyr efter 2 öl har lagt en och annan spya just där så ny matta ska införskaffass!!!!!!!!


dock nu till kvällen är de mycket oklart vad som ska ske raphe är ju på bögmöte med sina "klasskompisar" miche sitter och dricker cider som vanligt jag och leo vet inte vad vi ska hitta på men de brukar ordna sej!!! miche ska tydligen dra hem nån jävla idiot + nå lätttillgängliga flickor som han tror sig ska fälla (mycket tveksamt med tanke på hans charm, som förövrigt påminner om parningsritualen hos tvättbjörnar).

ölen har gjort sitt måste ta en dusch så man kvicknar till  för just nuser de mörkt ut.... PEAce!


ps leo myser med min hund båda njuter lite för mycket.


dock fortfarande törstig men emil ser ut att njuta för mycke måste ingripa HEJ


// DONATELLo


Fredag snart?

FY fan. Nyss hemkommen från träningar gånger 2 efter en stadig middag på några våfflor. Stabilt som fan skulle lika gärna kunna dö nu.

Är lite sugen på en ny matta hit till turtletown. Den vi har nu är inte riktigt med i matchen längre. Är nog tur att CSI inte brukar vara här och lysa med sina magiska lampor på den för vem fan vet vad dom hade hittat då. Big D har iaf rekordet i flest antal brudar man kan få omkull på mattan och det kanske vore dags att nollställa det med en ny matta så man har en chans igen. Fast vem försöker jag lura, han är en jävel på att brottas den där. Förövrigt går ryktena om att Leos gamla korvmacka fortfarande ligger kvar från förra årets frukost. Ne vi har ingen vidare ekonomi på det här stället och man måste ju prioritera, frukost går fet bort men öl dricks det i enorma mängder. Har ni några bra tips på mattor eller måste vi göra ytterligare ett besök på Ikea?

Fredag imorn!

Raph

DAGSRAPPORT

gick upp 5.00 helt jävla död iskallt i rummet och rösprängda ögon och skalet var fan fakked up. går ner fryser som fan om fötterna dricker mitt kaffe som är alldelles för varmt och ångesten trycker på för en lång och antagligen inte alltför händelserik. de enda positiva var att jag fes miche i ansiktet och de såg ut som han njöt nästan mer än mig...
jag fick ett litet glädjerus och kände att jag kanske kunde ta mig igenom denna ack så vanligt gråa vardagen. efter jobbet mötte jag upp Leo utanför systemet som var riktigt törstig drog en bira i bilen och sen åkte vi och stekte lite innan de bar iväg hemåt to the criB. nu blire käk och sen ett hårt jävla pass i turtlegym , lär väl blirjera som vanligt men miche har sett stark ut senaste tiden så han kanske kan överaska dock inte så troligt med tanke på att han gymmar i sina rosa jävla string. PIIEZ!

IMORRN ÄRE FREDA DÅ JÄVLAAR BLIRE BIRA I TURTLECRIB!


Mycket sliten men fortfarande törstig - Donatello.

Massös sökes!

Ja imorse var jag alltså uppe tidigt för att få min efterlängtade massage. Hade höga förväntningar på den, så höga att jag till och med duschade kvällen innan dagen till ära. Ja vad ska man säga. Det var dom värsta minutrarna i mitt liv utan tvekan. Massörskan SÖG. Dock inte bokstavligt talat som tur va, hade hon varit lika dålig på att suga som på att massera hade jag garanterat varit lemlös nu.

Så är det någon som är intresserad av att massera mitt turtleskal varje torsdag morgon? Det är meriterande om du har stora tuttar och gillar att klä dig i minimala kläder.

Raphael, med en ömmande rygg.

de fyra gröna bröderna

miche -  han gör/ tar inte så mycke av nåt förutom sina jean paul parfym!

raph - kvinnohatare och spågumma

leo - racingnörd och smygbög

Big D - erfaren a-lagare och legend på längdåkningskidor.

Träningspass

Hey ere jävla dårar.

Leo här och efter ett lååångt och intensivt pass nere på turtlegym så är jag helt färdig.. Ligger här i skalet och skriver me fötterna för armarna har somnat :(
Men jag ska nog vara glad ändå för att jag ens har några armar kvar efter olyckan som skedde nere i tränings lokalen ikväll!!

Det var det sjukaste jag varit med om tror nästan att de kan varit de sjukaste i turtlegyms långa historia om ja ska vara ärlig. Det hela började med att jag och Raph stog och värmde upp vid krokafant linan då vi såg Miche (sen som vanligt) glida in på gymmet i ett par rosa jävla string kalsonger som han tydligen fått av sin gamla gamla mormor (156bast) Kristin frank**
Redan då hörde man hela roddmaskinen (som är gjort av ngra stekta gamla igelkottar) rasa ihop i ett garvanfall och sen rasa ju hela jävla lokalen efter de för alla vet ju hur sjukt cepe igelkottar garvar så girafferna som håller upp hela huset gick av på mitten och vi föll till marken med hela pingvin farmen över oss (våran AC) så jag klämde ena armen men lyckades till slut ta mig loss då jg upptäckte att Raph var borta :S
Men inte fan orkade jag leta efter honom då jag var skyldig honom ett kilo snigelpaj efter att han slagit mig på poker kvällen innan..


//   ♦ GREEN POWER ♦

The game

Va i kista idag och påfåglade mig lite. Lagom trött när man försöker gå upp för en rulltrappa som går neråt. Träffade idioten också vilket alltid är en liten udda upplevelse. Kom överens om en sjysst utmaning så vad säger du, ligga?

Raph

träning på g


AAh nu sitter ja här å väntar på att leo ska komma å hämta upp mig med hans relativt nya skölpaddebil.. han skulle varit här för 9minuter sen egentligen...var e du leo??

Blir bröst idag....80 på bänken kanske? ;D

yeye ska göra mig i ordning nu hejdå alla paddor där ute!
btw längtar redan till min goda gröna proteindryck tills efter gymmet!!!!!!!!

.^.' <----- skölpadda!!!!
/micheeeee

ninjutsu

Blir induviduell träning för Big D idag med tanke på nivåskillnaderna i gänget så är de väl lika bra helt enkelt updates om hur ninjutsin gick för samtliga kommer senaree .



,::;`          <--- turtle eller sheep ? bestämm själva // donatello

Blå små strumpor

Heej alla söta små filurer där ute!!
Idag fick jag hem ett ninja kuvert av min snälla kompis Britta. Hon berättade om hur saker och ting var borta på andra sidan stan och om den nya turtle bilen som turtelangelo Bil AB lanserade i förra veckan och jag kan inte bärja mig tills jag får se hur den ser ut! 
Enligt Britta skulle det finnas skalformade sport stolar som var doppade i sirap och alla vet ju hur mysigt det är!!

Nog för mig nu ska jag steka gräsbollar och blanda spenat som grabbarna kan ha efter kvällens träning!




♥FOREVER GREEN♥   // LEO

sjukanmäld

första gången man är hemma från arbetet på 15 veckor känns endå rätt bra med tanke på hur jag har slitit!!! axeln har dock börjat fucka igen nu SÅ DE ÄR MINDRE KUL!!!!!!! ska ner och göra en fet pommes tallrik med bea och vitlöksdipp sen blire XBOXXXX!!!!

Orkanvindar och jordbävningar

Vilken helvetes morgon. Inte en endaste liten turtleblund fick jag inatt. Miche har fortfarande inte fått tillbaka sitt skal från Leo som tydligen håller på och monterar riktiga racinghjul på det och därför går Miche naken dygnet runt nu. Under dagarna fungerar det bra men på nätterna blir det lite kyligt. Snäll som jag är ställer jag självklart upp för min turtlebroder och eftersom jag nyligen införskaffat ett tvårumsskal så bjöd jag in honom inatt, enbart för att sova dock! Miche blev så glad så att han inte kunde sluta hoppa vilket resulterade i att han slog huvudet i skalkarmen när han skulle hoppa in. Skönt tänkte jag med en deckad Miche då slipper man honom så jag la honom i rum nr2 och gick sedan och la mig. 5 min senare trodde jag att våran turtlekloak hade blivit invaderad av 17 st stridsflygplan samtidigt som den värsta naturkatastofen i historien bröt lös. Visade sig att det var Miche som snarkade. Så kul hade jag inatt...

En trött, men fortfarande lika snygg - Raphael

Klart de är oklart

Vi har länge grubblat över Miches underliga beteende. Nu börjar det klarna, bitarna börjar falla på plats, nästan alla flingor ligger i paketet och dom flesta turtles har hittat hem till sina skal. Förutom Miche då som förmodligen fortfarande står på Ikea med sin lilla ninjasnabel i vädret.
Miche skrev i tidigare inlägg någonting om sin mormor och kärleksgrottor.

Inte undra på att han är lite underlig när han snaskat på mormors kärleksgrotta hela sin uppväxt?

The one and only - Raphael

xbox popcorn och hundbesvär :/

trycker grymt mycke popcorn nu nöter colin mcrae som en jävla blådåre börjar fan lära mig nu!!!!!

sen lacka hunden på en av mina favoritkalsonger så är lite deprimerad nu faktiskt.

här är lite olika koppel som jag tycker är fina och väldigt praktiska till alla slags hundar och marsvin


jag och min hund leker lite.



 // Mr.D

Angående kärleksgrottor.

Är det sånna där goda små bakelser som man alltid brukade få av farmor när man var liten?
eller är de nått annat vi pratar om här? ;(


/MICHÈLANGÈLÒó

Kärleksgrotta

Michelangelo påstår att han ska få ligga i helgen. Vi resterande turtles är väldigt tveksamma till detta då senast Miche såg insidan på en kärleksgrotta förmodligen var på 1900-talet när han tog fel på en dyngrak fjortonåring och sin egen syrra. Incest säger ni, vid närmare eftertanke så säger vi detsamma. Förutom Miche då som med största sannolikhet skulle göra detsamma än idag.

Raph

Håll till godo

En sjysst turtle design kommer inom kort!

Leonardo

Tja gott folk!

Du har nu ramlat in på en av sthlms sjukaste bloggar, Vi är ett gäng skruvade dårar som gillar att skriva om allt från himmel och jord. Här kan du läsa om hur en typisk vardag i fyra vanliga turtles liv kan se ut.. Men nog om det nu ska du få höra hur min lördag såg ut!

Dagen med litet d började ju som ni kanske läst om i Rafael's inlägg med ett litet besök på IKEA där vi fick tag i våran nya supermysiga turtle-soffa! Vad han dock inte nämnde var hemresan som var en ren mardröm för min del! Inte nog med att jag fick bära på Donatello i den osmörjda vagnen som inte gått ett race på flera månader, Så mötte vi våran värsta "Vagn-slalom" konkurrent  Alfred som precis hade köpt en ny vagn och slog vad om att han kunde hinna före oss till Gröna Grillen 3 kvarter längre bort.. Och obesegrad race mästare som man är kunde jag ju inte tacka nej! Och racet satt igång och efter en väldigt seg start fick jag fart på Donatello som vaknat till efter långtrappan ner mot granbergen så äntligen kunde jag få lite hjälp..
Men efter bara några meter börjar BIG D skrika och skråla att han måste spy men fuck that vi skulle vinna så enkelt var det så ja dunka ner 6-7 morfin tabletter i Donatellos hals så var han lugn igen och efter hallonstigen var vi ikapp igen och när vi kom fram till upplopps rakan på Galliano ängen var vi förbi och jag kunde skymta Britt-marie stå och vifta med målflaggan i bara trosorna! Det ända som var problemet var ju att det inte var vagnen jag skjussat Donatello i utan det var Miche's skal, så stackarn stog ju kvar på IKEA helt fucking näck!


Leonardo - Save a horse, ride a turtle!


Big D reporting in

jag är vaken och fortfarande grymt törstig !  förövrigt har Big D införskaffat sig ett xbox som kmr bli huvudaktiviteten framöver efter öldrickning.




donatello


Dead man walking

Enligt säkra källor sover Donatello än idag. Har han lagt skalet på hyllan, blivit björn och gott i ide tro? Eller var det bara århundradets skönaste fylla?

En spekulerande - Raphael

Race och moonwalk

Yes, dags för mig att skriva mitt första inlägg då. Frågan är dock vad ni helst vill höra om.. Ska jag skriva lite om mig själv, eller ska jag berätta om våran nya soffa? Chansar på det sistnämna!

På sista tiden har det blivit lite trist nere i kloakerna. Vi har försökt hitta på lite olika saker men utan success. Det har alltid slutat med att vi kryper in i våra gröna turtleskal och pillar på oss själva resten av dagen. Så i lördags när jag vaknade kände jag att det var dags för förändring! Jag gick upp och försökte få liv i resten av de gröna, vilket inte var det lättaste. Miche och Leo var rätt snabbt ute ur skalen men inte Donatello som hade krökat hårt kvällen innan. Efter otaliga försök med fyrverkerier och släggor lyckades vi ändå inte få liv i den stackars kraken. Eftersom vi aldrig lämnar någon efter oss så hade vi inget annat val än att lyfta upp BIG D i vår älskade kundvagn, som Leo förövrigt har rekordet med runt vår kloakbana, och sedan bar det iväg!

Efter ett par timmars konkande på den satans kundvagnen över stock och sten var vi äntligen framme vid the place med stort P, IKEA! Efter ytterligare ett par försök att väcka Donatello körde vi ner honom i bollhavet istället, som alla vet så finns det ingen som gillar bollar så som Donatello. Vi glider in på Ikea ninjastyle och Miche lyckas riva halva entrén när han ska köra sin moonwalk. Vi hånar personalen och kryper sedan vidare. Leo får syn på en bänk med hjul och genast ropar han: "RACE!". Jag som var på tårna den här dagen är snabbt upp på bänken och Leo börjar putta. Efter några varv bland sängar och kök dyker en flinande Michelangelo upp bakom en spis och vips så flyger jag framlänges. Vart landar jag om inte i den skönaste soffan våra turtlerumpor någonsin har satt sig i? Jag somnar på direkten så Miche och Leo har inget annat val än att konka hem soffan, tillsammans med en fortfarande lika tungt sovande Donatello.

Peace - Raphael

Männen, myten, sköldpaddorna

Det här är alltså sagan om världens bästa turtles. Här kan ni läsa om vårat sköldpaddsliv i kloakerna under en av Stockholms alla förorter. Vi kallar det Turtletown! Just nu pågår våran ninjutsu träning för fullt här nere och det för att vi sedan ska kunna ta över världen. Vi vet, det är ett ganska stort mål och vi vet inte när vi ska komma dit. I dags läget vet vi bara 2 saker:

1: Vi kommer att ta över världen förr eller senare!

2: Vår nya turtlesoffa är FÖRBANNAT skön!




Välkommen in i det gröna Turtletown!

old days


donatello entrar scenen

DONATELLO SPEAKING WHATS UP STOCKHOLM!



Nemen seriöst ett bra intro är lika med a och o så jag tänkte göra de najs så ingen annan av de gröna dårarna förstör redan från början. over.






Donatello - stay green.


RSS 2.0