Håll ut!

Vi har fått in mycket mail och önskningar på att fortsätta driva denna bloggen från våra kära läsare. Måste börja med och be om ursäkt för våran väldigt djupa svacka vi ramlat ner i!
Men som de flesta kanske har hört eller sett så efter regn kommer alltid en sol! Jag vill inte lova för mycket men jag tror solen är på väg hitåt och kanske KANSKE kommer det hjälpa oss ur denna vinter dvala, Men inte lätt när alla små töser går runt i stora tjocka kläder och pansar pungen har fryst fast..
HÅLL UT SNART ÄR DET VÅR!





pS, BigD ska ha en liten kurs i pungrakning i hans garage nästa tisdag kl 17. Väldigt välkommna! - Bilder kmr!

RUBRIK

TEXT


BRA BLOGG

ikväll ska jag basta och dricka öl


hej på er fittcpn
 - mIchÈhLaNGeLååÅ_

VEKA FITTSKINN

FAN va trött ja är på alla som klagar på att dom är "sjuka" fan lite snoriga så är alla livrädda för "influensa" fan klart man är snorig när vädret är som de är men endå är man för sjuk för att ta sig till skolan och diverse aktiviteter som kräver lite av en. men när de vankas helg och alkohol verkar alla må väldigt väldigt mycket bättre ? lr är de likadant där när ni känner att alkoholen börjar slå till slutar man dricka då eller ? orka göra allt halvhjärtat de kommer man fan ingen vart på de har jag lärt mig den hårda vägen leo har lärt sej den den väldigt hårda vägen men de behöver vi inte gå in på med tanke på att de är ett känsligt ämne. sammanhållning just nu i detta järngäng = 0 när alla fyra har olika intressen.

raphe = avgasrör och anna

leo = företagsaktiviter och diverse gaydrinkar.

miche  = frida och helkvällar på sumpan station

big don = avloppsrör och alkohol.

Fullt ös medvetslös

Då var ännu en helg i kläppen avklarad! Och det med alla dårar från farsans firma och ett par tomtar till.. Som vanligt så blev det ju mycket dricka och var väll halv full sådär hela helgen :)
Eftersom farsans polare hade med sig en extra leksak på 700cc till mig så blev de mycket åkning i lederna och mindre i backen om man säger så.
Men tror ändå att jag satt något sorts rekord då det enda jag åkte på brädan var ner från lunchen i toppstugan till afterskin (:
Jag och min "raggnings-kollega" Tony gick lösa som vanligt och träffa ett antal mysiga flickor. Och jag måste ge feta credd till Elina och Martina som kan vara de bästa bartender'na jag träffat då de gjorde grymma drinkar och bjöd på allt! Helt underbart!
Och inte nog med att Martina var grym på drinkar så bjöd hon på en hel del party trick. Ett att nämna var väll att gömma sig i barens vin kyl och skrämma livet ur sin kollega hahah kan va de bästa på länge! Bild har du nertill :D

Hej



*Lev varje dag som om det vore din sista

RSS 2.0