Helg rapport!

Äntligen piggnat till lite nu efter helgen. Va en ganska skön helg med andra ord :)

Fredagen spenderades med turtlecrew samlat hemma hos Don där det förtärdes helt ok mängder öl. Blev en lugn kväll med tvspel och bastande. Utmaningarna skulle ju även spikas nu, det spårade ur ganska bra efter ett par öl när Leo kom med ett bra olämpligt förslag. Man on man action är inget vi turtles sysslar med iaf!

Lördagen då va vi hemma hos undertecknad. Kvällen började kalas när det visar sig att Don glömt halva utrustningen (läs: ÖL) hemma, bara att sätta sig i turtleracern och slira iväg för att hämta guldet. Till slut sitter vi i turtlecrew här tillsammans med en annan random och vafan gör vi nu tänkte vi. Bestämde oss för att teste fiskelyckan och turtles som vi är dök det genast upp en hel svärm med överförfriskade damer. Vafan nudå, det saknas ju killar. Inte grät vi för det mer åt oss och mycket blev det. Dans, sång, hookande med kusiner och en massa skålande följde härefter och helt plötsligt var klockan mycket. Folk rörde sig hemåt och vi konstaterade att det varit en riktigt skön kväll. Efter att alla sen gått hände en rättså sjuk grej dock. Vid halv 5 någonting då vi ska lägga oss märker vi att dörren till badrummet är låst. Va i? Öppnar den, nehe ingen här, öppnar bastu dörren, JAJA här ligger en deckad tomtejävel. Inte så oväntat då stackaren inte ens kunde öppna en ölburk tidigare under kvällen. Efter otaliga försök till att knyta sina skor lyckas han ändå slubbla iväg och vi kunde gå och lägga oss.

Även en tråkig sak inom turtlecrew skedde. Miche vafan tänker du med? En 2 åring har mer bakom pannbenet än vad du har jävla sopa. Sista gången du kom in hos mig, punkt slut.

En sliten - Raphael


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0